Tof dat je deelnemer wil worden van platform Christelijk opvoeden. Door de vragen op deze pagina in te vullen en te verzenden, komt jouw aanmelding bij ons binnen.

Nog even dit…

 • Christelijk Opvoeden is een platform waar Christenen vanuit alle richtingen welkom zijn. Als beheerders van de Facebookgroep en -pagina is het ons streven om deze visie zoveel mogelijk uit te dragen.
 • We moedigen groepsleden en deelnemers aan om in liefde op elkaar en op elkaars vragen te reageren, elkaar te bemoedigen en op te bouwen. We hebben elkaar juist zo hard nodig als christelijke opvoeders.
 • In de groep reageren we respectvol naar elkaar en veroordelen niet. Het oordeel is niet aan mensen, maar aan God. Soms verschillen de meningen daarover. Het beheer heeft hierover het laatste woord.
 • Inhoudelijk is de groep een plek waar men terecht kan met vragen die te maken hebben met christelijk opvoeden. Hierbij ligt de nadruk op uitwisseling van ervaringen. Berichten moeten verband houden met het thema van de groep: Christelijk opvoeden, kinderen en (geloofs)opvoeding.
 • Ouders, grootouders, leerkrachten en kinderwerkers mogen op woensdagen gratis advertenties van tweedehands materialen plaatsen. Het gaat hierbij om producten die te maken hebben met het thema van onze groep.
 • Het Christelijk geloof is voor ons als beheerders het geloof in de drie-eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest.

  Van deelnemers verwachten wij dat ze bovenstaande punten respecteren en uitdragen.
  Ga je hiermee akkoord?
  ja


  We hebben nog wat laatste gegevens van je nodig: