Inspireren   –   Bemoedigen   –   Verbinden   –   Ontmoeten

We willen allemaal de beste ouders zijn. We willen onze kinderen de liefde en aandacht geven die ze nodig hebben. Maar nog belangrijker: we willen ze leren om kinderen van God te zijn.
Onze levens als opvoeder zijn vaak zo druk, we racen van hot naar her, speelafspraakje hier, sportafspraak daar. Begeleiden met huiswerk. Baan. Boodschappen doen. Het kan voelen alsof we nooit tijd genoeg hebben.

Christelijk Opvoeden is bedoeld als plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten. Om ouders de praktische en geestelijke hulp te geven die ze nodig hebben. We staan er niet alleen voor, als we ons met anderen verbinden. We kunnen elkaar inspireren, van elkaar leren en elkaar bemoedigen. Het belangrijkste is dat we op God mogen vertrouwen.

Met het platform Christelijk Opvoeden hopen we dat ouders toe te rusten en dit te mogen voelen te midden van de drukte. We hoeven niet perfect te zijn. Sterker nog, God zal juist in onze imperfectie Zijn krachten tonen.

Als organisatie werken we graag samen met partners die onze missie willen ondersteunen. Samen kunnen we ouders en verzorgers toerusten en Gods boodschap nog krachtiger laten horen.

Heb jij interesse om één van die partners te worden? Dat kan! Lees hieronder meer over deelnemerschap aan het platform Christelijk Opvoeden.

Wat houdt deelnemerschap in?

  • Op het social media platform van Christelijk Opvoeden worden veel verschillende vragen en thema’s besproken. Jouw organisatie kan ouders/verzorgers ondersteunen door reacties te plaatsen bij thema’s die raken aan de kennis en expertise van jouw organisatie.
  • Je krijgt daarom toegang tot de Facebookgroep Christelijk Opvoeden waarbij je mag reageren op berichten van leden (met inachtneming van de groepsregels en afspraken die we hebben gemaakt).
  • Een lidmaatschap als deelnemer kost €100 excl. btw per jaar.
    De looptijd is van 1 januari t/m 31 december van het volgende jaar. Start je in een latere maand, ontvang je 10% korting, met een maximum van 50% korting per jaar.
    Met jouw financiële bijdrage maak je ruimte om het platform Christelijk Opvoeden door te ontwikkelen.
  • Als organisatie krijg je 25% korting op de genoemde prijzen op de mediakaart.

Hoe word je deelnemer? Meld je organisatie aan via het formulier op onze website.