Je kind opvoeden (in het geloof) is niet altijd makkelijk. Wij krijgen vaak vragen binnen van ouders en verzorgers. En samen met andere ouders proberen we elkaar te helpen en bemoedigen. Hieronder vind je binnenkort veel gestelde vragen en een link naar de antwoorden die hierop gegeven zijn, misschien helpen ze jou ook weer verder. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan in onze facebook groep christelijk opvoeden.

Christelijk of openbaar onderwijs
Waar heb jij voor gekozen of ga je voor kiezen? Wat zijn de afwegingen die je maakt? Antwoorden in de groep.

Huggy Wuggy
Hoe gaat we om met deze knuffel? Wel of niet een goede rage? Lees het artikel op JM of de reacties van ouders in onze groep.

Schermtijd

Schermpjes, ze zijn overal. Ze zijn handig, maar vaak vragen we ons ook af of we niet teveel achter die dingen zitten. Hoe ga jij om met de tijd die jouw kinderen achter schermpjes zitten? Lees de antwoorden in de groep. Bekijk ook de TED talk van Molly Wright over het belang van echt aandacht voor onze kinderen.

Zakgeld
Wanneer begin je er mee en hoeveel geef je dan? En welke rol speelt ons geloof hierbij? Laat je jouw kinderen bijvoorbeeld geld opzijzetten om te sparen en/of te geven aan het goed doel? Lees de antwoorden in de groep.